Sigurna kupovina

Načini plaćanja

On-line kreditna kartica

Sve stranice Internet prodavaonice na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka (plaćanje putem interneta) zaštićene su WSpay™ sustavom. Kartica se ne tereti automatski, već se kod slanja naplaćuje iznos poslane robe.

Način dostave: DPD

Pouzeće

Pošiljka dolazi na Vašu kućnu adresu.

Plaćate pouzećem prilikom preuzimanja.

Način dostave: DPD

 

Storniranje uplate, odnosno narudžbe

Pouzeće ili narudžbe kreditnom karticom, moguće je stornirati na email adresu info@dermamel.hr u roku 12 sati nakon narudžbe. Nakon tog roka nije moguće stornirati narudžbu. Za uredno stornirane narudžbe kreditnom karticom, kreditna kartica se neće teretiti.

Dermamel zadržava pravo izmjene sadržaja i cijena artikala bez prethodne najave.

Za sva pitanja ili probleme koje imate vezano za isporuku, reklamacije, dodatna pitanja oko proizvoda i sl. možete nam pisati na e-mail adresu info@dermamel.hr

(Za sva pitanja, probleme ili reklamacije vezane uz narudžbu molimo vas da navedete broj narudžbe).

 

Povrat i zamjena

Naručeni proizvodi bit će složeni na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku i ako pošiljka ima vanjskih oštećenja, ne zaprima istu nego je odmah vraća dostavljaču uz napomenu da je proizvod oštećen.

Kupac ima pravo odustati od narudžbe i o tome nas obavijestiti na e-mail: info@dermamel.hr ili na adresu Apimel d.o.o. E. Kvaternika 131, 31220 Višnjevac u roku od 15 dana od dana primitka pošiljke. Primljene proizvode zajedno s izvornim računom morate vratiti neoštećene u originalnom pakiranju i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana od dana primitka robe. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Troškove vraćanja podmiruje kupac. Novac za plaćenu robu vratit ćemo u roku od 8 dana od našeg zaprimanja proizvoda. Trošak povrata novca tereti kupca.

Ako se radi o odustajanju od narudžbe koje ne uključuje povrat proizvoda već samo novčane uplate, uplaćeni novac vraća se kupcu u roku od 8 dana od zaprimanja zahtjeva kupca za povratom uplaćenog iznosa.

Kupac nema pravo na povrat proizvoda u slučajevima određenim člankom 49. Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo na zamjenu isporučenih proizvoda u slučaju kada je isporučen proizvod koji nije naručen ili ako je riječ o proizvodu s kvalitativnim nedostacima (pomiješani arci, ispušteni arci, neotisnute stranice). Proizvod zajedno s izvornim računom morate vratiti neoštećen u originalnom pakiranju i u neizmijenjenoj količini zajedno s pisanom reklamacijom koja mora sadržavati razlog za zamjenu u roku od 8 dana od dana primitka. U suprotnom nećemo moći prihvatiti povrat. Troškove zamjene snosi Dermamel.

 

Sigurnost Vaših podataka

Jamčimo za sigurnost Vaših podataka. Podaci su šifrirani i ne mogu se zlouporabiti