ObjaveKako se zaštititi protiv uboda insekata?
Kako se zaštiti protiv uboda insekata?

Kako se zaštititi protiv uboda insekata?

S dolaskom sve toplijeg vremena, nerado nam pristižu i razni insekti poput komaraca i krpelja koji onemogućuju uživanje i boravak u prirodi. Samim time, kreirali smo dva proizvoda – sprej protiv ugriza insekata i gel za smirivanje kože nakon uboda, kako bi spriječili neugodne ugrize insekata te crvenilo i svrbež koji oni uzrokuju. Oba proizvoda pogodna su za korištenje djeci, ali i odraslima.

Repel Off sprej je prirodni repelent protiv ugriza komaraca, krpelja i drugih insekata stvoren na bazi cikliziranog eteričnog ulja limunskog eukaliptusa Eucalyptus citriodora, koji je dokazani učinkoviti prirodni repelent. Ovaj sprej efikasno štiti od komaraca i krpelja, a u isto vrijeme je izrazito nježan prema koži i okolišu. Proizvod je kreiran na bazi prirodnih sastojaka, a u svom sastavu nema sintetičke i DEET aditive. Prikladan je za djecu stariju od šest mjeseci i odrasle.

Skin Relief Gel je 100% prirodni SOS gel za njegu kože poslije uboda komaraca i drugih insekata. Kreiran je na bazi propolisa, aloe vere, kamilice, hamamelisa i mente, kombinacije sastojaka koja nakon primjene ugodno hladi i umiruje iziritiranu kožu. Skin Relief Gel umanjuje crvenilo i ublažava iritaciju te otklanja osjećaj svrbeži i pruža blagi osjećaj hlađenja nadražene kože.

Oba proizvoda dostupna su za narudžbu putem našeg web shopa u akcijskoj ponudi.

Osigurajte sebi i svojim mališanima siguran i bezbrižan boravak u prirodi.

 

Za više informacija i zanimljivosti iz svijeta prirodne kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda zapratite nas na Facebooku i Instagramu.